Home » Om Webdesign

Webdesign er ikke et lite tema. Det finnes så uffaterlig mange måter å bruke farger og linjer og animasjoner også videre på for å lage en god nettside. Alt avhenger av designerens preferanser og hvem som er i målgruppen til siden. Det er viktig å være trofast gjennom hele websiden, og at menyer ikke flytter rundt på seg for mye.

Webdesign

Det grunnleggende er:

Logodesign er der folk ofte starter. Grunnen til dette er fordi denne skal kunne brukes over hele nettsiden, og kanskje til og med på en caps eller ei t-skjorte i ny og ne. Det er aldri feil å ha høye ambisjoner. Når logo er ferdiglaget, så har man et godt grunnlag til hvordan resten av websiden skal se ut. Se på Facebooklogo i forhold til siden deres, eller Instagram sin logo i forhold til deres webside.

Fargevalg er viktig i forhold til hvilken målgruppe man er ute etter. Man bruker kanskje ikke svart / Orange / Rødt kombinert mot foretningsmarkedet, men dette kan være perfekt på en webside som selger for eksempel skatesko og gateklær til ungdom.

Det som alltid skal ligge i grunnen når man designer websiden sin er at informasjonen man formidler alltid skal være i fokus.