Home » Tips » Gjør hjemmet klart for høsten

Når dagene blir kjøligere og kveldene lengre, tilbringer de fleste av oss mer tid i hjemmet. Høsten er tiden for å vie hjemmet litt ekstra oppmerksomhet og skape sin egen lune hule. Opplev mer hjemmehygge og ønsk den kalde tiden velkommen med et inviterende hjem.

Skap minner med porselen

De fleste av oss har et forhold til porselen — enten det er mormors juleservise, eller en bryllupsgave som vekker minner i oss.

Porselen er kjent for å være svært holdbart, arves ofte i familier og har høy affeksjonsverdi. Porselenet du velger, gir imidlertid også karakter og identitet til hjemmet, og mange ønsker derfor å bruke sin egen unike kreativitet i valget. Noen ønsker også f.eks. sesongbasert servise som en naturlig del av omstillingen mellom skiftende årstider.

Ønsker du å velge din egen stil, kan du finne porselen og andre interiørartikler hos Fyrklövern som matcher årets fargetrender. Ditt porselen kan skape nye minner sammen med familie og venner.

Velg riktig porselen

Når du har funnet ditt drømmeporselen, ønsker du gjerne å beholde det en god stund. Det er viktig å tenke på hva porselenet skal brukes til og hva vedlikeholdsbehovet er. Ikke alt porselen skal vaskes og vedlikeholdes likt. Sett deg inn i produsentens anbefalinger for vedlikehold og velg ut fra dine ønsker for bruk.