Home » Nettsider » Bra Nettsider

Det finnes både gode og dårlige nettsider der ute. Hvordan kan man se om en nettside er bra eller dårlig? Og hvorfor er noen websider med kanskje dårligere innhold enn andre mer populære enn andre?

website-templateSe på komplett.no dette er Norges ledende nettbutikk for elektronikk. Før var det bare mulig å kjøpe datakomponenter der men de har nå videreutviklet konseptet sitt og nå kan man handle nesten hva som helst. De har et stort vindu på hjemmesiden deres hvor det alltid er noen gode tilbud, og de har også vunnet pris for å ha den mest aktive fanskaren på sosiale medier. Siden er ryddig og det er lett for hvem som helst å finne frem til de produktene de er ute etter. Ikke noe fancy dill dall på siden. Bare rett på sak.

En annen enkel og grei side for online underholdning er Norgesautomaten.com. Denne skiller seg ut fra de andre onlinekasinoene, og har vært trofast med designet sitt siden nettsiden ble opprettet. Dette har gjort at siden har mange gjengangere, og de som bruker nettsiden kommer alltid tilbake til noe de kjenner. Den kan kanskje se litt utdatert ut i dag, men det er ikke viktig når man ser på hvor mange brukere som kommer tilbake til denne siden som de kjenner så godt.

På bloggsiden er anticlown media sine blogger favoritt hos skribenten. De har flere gode blogger om nerdeting, filmer og serier samt kjendiser. Det som gjør anticlown media til en helt spesiell bloggopplevelse er at de alltid er aktuelle, og de har en tvist av humor som er helt fantastisk til tider. For eksempel har skribenten til Geekologie en notorisk frykt for at roboter vil ta over verden en dag, og man får en kjennskap til hva de skriver på et helt eget nivå.

Søg

Kategorier